Atmıyorum Hayata Katıyorum eTwinning Projesi

Atmıyorum Hayata Katıyorum adlı geri dönüşüm projemizde kağıt, plastik, cam vb atık malzemeler kullanarak öğrencilerimizle basit tasarımlar yapacağız.

Projemizin amacı;

Çevreyi koruma farkındalığı oluşturmak,

Yeteneklerini keşfetmelerine olanak sağlayarak eğitim öğretimi daha eğlenceli hale getirmek,

Atık malzemeleri doğaya bırakmak yerine geri dönüştürerek hayata katmaktır.

Projemizin sonunda beklenen sonuçlar;

İletişim becerileri gelişmiş kendini ifade edebilen ilgi ve yeteneklerinin farkında olan bireyler yetiştirmek.

Atık değerlendirme bilincini oluşturmak.

Ev ve ülke ekonomisine katkı sağlamak.

16.12.2021 195

"Atmıyorum Hayat Katıyorum" isimli eTwinning projesi aralık ayında başlamış olup nisan ayında tamamlanacaktır. 5 aylık bir çalışma sürecini kapsayan projenin yürütücülüğünü 2/A sınıf öğretmeni Pelin AYDOĞDU yapmaktadır. Sınıf öğretmenimizin yanı sıra Türkiye' nin çeşitli illerinden katılan proje ortağı öğretmen ve öğrencileri de yer almaktadır.

Proje çalışmalarında yer alan öğretmenimiz, öğrencilerin projeye katılımı için gerekli olan veli izin belgelerini alarak proje yolculuğuna başladılar.

10-12-2021

Proje ortakları ile ilk webinar toplantısı yapıldı.

16-12-2021

Proje kapsamında Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası nedeniyle Amasya ilimiz ile özdeşleşen misket elmaları proje ortaklarımızdan Adana'daki Kanuni İlkokulu öğrencilerine ve öğretmenlerine gönderdik.

16-12-2021

Okulumuza proje ortaklarımızdan öğretmenimiz ve öğrencileri Antakya'dan bize yerli malı hediyelerini gönderdi.