Tükettiğimin Atığı Sanatımın Başlangıcı eTwinning Projesi

Projemiz dönüştürülebilir maddelerin toplanıp, öğrencilerin yaratıcılıklarının aydınlattığı sanat yolunda yeni duraklar keşfetmelerini sağlamaktır. Öğrencilerimizin hayal güçlerini ve el becerilerini geliştirirken çevreye ve doğaya duyarlı bireyler yetiştirmeyi hedefliyoruz.

10.12.2021 787

"Tükettiğimin Atığı Sanatımın Başlangıcı" isimli eTwinning projesi aralık ayında başlamış olup mayıs ayında tamamlanacaktır. 6 aylık bir çalışma sürecini kapsayan projenin yürütücülüğünü 2/A sınıf öğretmeni Pelin AYDOĞDU yapmaktadır. sınıf öğretmenimizin yanı sıra Türkiye' nin çeşitli illerinden ve Romanya' dan katılan proje ortağı öğretmen ve öğrencileri de yer almaktadır.

Proje çalışmalarında yer alan öğretmenimiz, öğrencilerin projeye katılımı için gerekli olan veli izin belgelerini alarak sanat yolculuğuna başladılar.

10-12-2021

Projenin diğer ortakları ile tanışma toplantılarını gerçekleştirdiler.

10-12-2021

Aralık ayı kapsamında projemizde yapılması planlanan öğretmen-veli-öğrenci ön değerlendirme anketleri yapılıyor.