Belevi Ortaokulu

Vizyon: Bilgi ve teknoloji çağının gereklerine uygun nitelik ve donanımlara sahip eğitim ortamıyla; amaç ve hedefleri doğrultusunda tüm paydaşlarıyla birlikte çalışarak öğrencilerini, daha iyi düzeydeki üst öğrenim kurumlarına yerleştirmek.

Misyon: Belevi Ortaokulu olarak, bütün öğrencilerimizin temel akademik bilgi ve becerilere sahip olmalarının yanı sıra, kendisine ve başkalarına değer veren, okulu ve öğrenmeyi seven, kendine güvenen, geçmişine, milli, ahlaki değerlere, sanata ve insanlığa sahip çıkan birer birey olmalarını sağlamak amacıyla; öğrencilerimizin sağlıklı ve dengeli gelişmelerine katkı sağlayıp,onların 21. yüzyılın değişen gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi ve becerilerle donatılması için, çocuklarımızı gerçek yaşamla kucaklaştırıp bulundukları ortamdan haz duymalarını tesis etmek amacıyla, tüm öğretmenlerimizle beraber, bütün bu değerleri eğitim misyonumuz olarak kabul ederek, büyük bir özveriyle çalışıyoruz.

Başarılar:

Saatler: 08.40 - 15.15
Isınma: Merkezi sistem kalorifer
Lojman: 1 -
Servis Bilgisi: Okulumuza Çambükü, Karabük, Ilıca ve Durucasu Köylerinden taşımalı eğitim için öğrenci gelmektedir.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - Okul3583936502

WEB - https://belevioo.meb.k12.tr

Adres - Belevi Kasabası Taşova/AMASYA

Yerleşim Yeri - Belevi Kasabası/ Taşova/ Amasya

Adres - Belevi Kasabası Taşova/AMASYA

Ulaşım İl ve ilçeden ulaşım mevcuttur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Taşova ilçe merkezine 17 km, Amasya il merkezine 47 km uzaklıktadır.